Каталог

Тениска "Царски път" за възрастни

количество 4
Тениска "Царски път" за възрастни
Наличност: да
Издателство: Точица
Оформление: Сияна Захариева
Оценка:
Цена: 20,00лв.

На тази тениска е нарисувана каляската на Мария Антоанета, която може да се види в Музея за история на София. Тя е била подарък на цар Фердинанд от неговата майка, княгиня Клементина. Самата Мария Антоанета не е стигнала далеч заради недоразумение с пасти, но каляската й има по-добра съдба - стигнала е до теб! И може да ти разкаже много интересни истории. За прическите на дамите във Версай. За шумоленето на роклите. За София от началото на 20-и век. За княгиня Клементина, която недочувала и ходела със слухова тръба, но много обичала да приказва. А смее ли някой да откаже на майката на царя!

Тениската "Царски път" може да бъде поръчана във всеки от следните размери:

Дамски - S, M, L, XL, XXL

Мъжки - ХS. S. M. L, XL, XXL, XXXL

От печатницата ни предупредиха, че препоръчват на клиентите си да избират следващия размер тениска.

Моля да предвидите около 2 седмици до получаването - това е необходимо, за да можем да отпечатаме тениската Ви, след като вземем предвид посочения от Вас размер.

Тениската "Царски път" е пожелание от нас да стигнете там, където сте намислили - и пътят да Ви достави истинско удоволствие!

Тениска Тениска

Етикети: тениски
Количката е празна

Последно от Блог

Честит ДЕН НА ДЕТСКАТА КНИГА!

С детската книга започваш разговор между детето, което си бил, и своето собствено дете. И тези две деца могат да бъдат приятели. (илюстрация от...

Пролетно намаление за пътешественици!