Каталог

Детска тениска "Царски път"

количество 5
Детска тениска "Царски път"
Наличност: да
Оформление: Сияна Захариева
Оценка:
Цена: 16,00лв.

На тази тениска е нарисувана каляската на Мария Антоанета, която може да се види в Музея за история на София. Тя е била подарък на цар Фердинанд от неговата майка, княгиня Клементина. Самата Мария Антоанета не е стигнала далеч заради недоразумение с пасти, но каляската й има по-добра съдба - стигнала е до теб! И може да ти разкаже много интересни истории. За прическите на дамите във Версай. За шумоленето на роклите. За София от началото на 20-и век. За княгиня Клементина, която недочувала и ходела със слухова тръба, но много обичала да приказва. А смее ли някой да откаже на майката на царя!

Тениската "Царски път" може да бъде поръчана във всеки от следните размери:

86/94

96/104

106/116

118/128

130/140

142/152.

От печатницата ни предупредиха, че по-точен ориентир са долните граници на посочените размери.

Моля да предвидите около 2 седмици до получаването - това е необходимо, за да можем да отпечатаме тениската Ви, след като вземем предвид посочения от Вас размер.

Тениската "Царски път" е пожелание от нас да стигнете там, където сте намислили - и пътят да Ви достави истинско удоволствие!

Детска тениска Детска тениска

Етикети: тениски
Количката е празна

Последно от Блог

Честит ДЕН НА ДЕТСКАТА КНИГА!

С детската книга започваш разговор между детето, което си бил, и своето собствено дете. И тези две деца могат да бъдат приятели. (илюстрация от...

Пролетно намаление за пътешественици!