Каталог

Бедността. Пътеводител за деца

Автори: Ханна-Гил Пьонтек, Хенрика Кшивонос

количество 200
Бедността. Пътеводител за деца
Наличност: да
Година на издаване: 2015
Превод: Павлина Сивова
Корица: мека
Размери: 21х21 см
Оценка:
Цена: 5,00лв.
Бедността не е само липса на пари. СБедността не е само липса на пари. С нея са свързани много по-лоши неща. Срам, че нямам това, което имат другите. Чувство на малоценност, когато се сравнявам с връстниците си. Както и когато техните родители им купуват скъпи подаръци, с които те се хвалят пред целия клас. 
Бедността не е само липса на пари. С нея са свързани много по-лоши неща. Срам, че нямам това, което имат другите. Чувство на малоценност, когато се сравнявам с връстниците си. Както и когато техните родители им купуват скъпи подаръци, с които те се хвалят пред целия клас. 
 
Сигурно чувстваш колко е трудно. Още повече, че бедността никога не е по вина на децата. Възрастните са тези, които отговарят за съдбата им.
Сигурно чувстваш колко е трудно. Още повече, че бедността никога не е по вина на децата. Възрастните са тези, които отговарят за съдбата им. нея са свързани много по-лоши неща. Срам, че нямам 
 
това, което имат другите. Чувство на малоценност, когато се сравнявам с връстниците си. Както 
 
и когато техните родители им купуват скъпи подаръци, с които те се хвалят пред целия клас. 
 
Сигурно чувстваш колко е трудно. Още повече, че бедността никога не е по вина на децата. 
 
Възрастните са тези, които отговарят за съдбата им.
Количката е празна

Последно от Блог

Почерпка Първа

Една случайна находка, която ми достави истинско удоволствие - може би защото все ме влече да постъпвам като майката в книжката, а после се чудя защо става...

Мемориал на осиротелите чорапи в Авиньон